Květen 2011

CLAIRE HOLT - Filmografie

15. května 2011 v 20:29 | Endííí
2006-2009 H2O Stačí přidat vodu (Emma Gilbert) - 53 epizod
2009 Prokletí domu slunečnic (Lindsey Rollins)
2011 Mean Girls 2 (Chastity Meyer)
2011 Pretty Little Liars (Samara) - 5 epizod
2012 Blue like Jazz (Penny)
2011-2012 The Vampire Diaries (Rebekah)
2013 The Originals (Rebekah)

CHARLES MICHAEL DAVIS - Filmografie

15. května 2011 v 11:24 | Endííí
2010 Night and Day (Hicks)
2011 Switched at Birth (Liam) - 4 epizody
2011-2012 The Game (Kwan Kirkland) - 5 epizod
2013 The Client List (Ben Dalton) - 2 epizody
2013 Greys Anatomy (Dr. Jason Myers) - 7 epizod
2013 Another Stateside (Ramirez)

2014 The Learning Curve (Frank)

DANIELLE CAMPBELL - Filmografie

14. května 2011 v 17:20 | Endííí
2006 - 2007 Prison Break (Gracey Hollander) - 4 epizody
2008 The Poker House (Darla)
2010 Starstruck (Jessica Olson)
2010 Zake and Luther (Dani) - 1 epizoda
2011 Prom (Simone Danielsj)
2012 Madea's Witness Protection
2012 Drop Dead Diva (Carla Middlen) - 1 epizoda
2013 The Originals (Davina)
2013 16 South (Katie Baker)

Michael Trevino - Filmografie

14. května 2011 v 9:59 | Endííí
20009-2013 The Vampire Diaries (Tyler Lockwood)
2012 The Factory (Ted)
2009 Love Finds a Home (Joshua)
2009 CSI:NY (Gavin Skidmore) - 1 epizoda
2009 The Mentalist (Brandon Fulton) - 1 epizoda
2009 CSI: Crime Scene Investigation (Dave Henkel) - 1 epizoda
2008 90210 (Ozzi Cardoza) - 3 epizody
2008 Austin Golden Hour - Jake
2007 The Riches (Brent) - 5 epizod
2007 Cane (Jaime Vega) - 13 epizod
2006 Bones (Graham Hastings) - 1 epizoda
2006 CSI: Miami (Matthew Barta) - 1 epizoda
2006 Cow Belles (Jackson Maede)
2005 Charmed (Alastair)

Zach Roerig - Filmografie

13. května 2011 v 20:14 | Endííí

2009-2013 Vampire Diaries (Matt Donovan)
2008-2009 Friday Night Lights (Cash) - 6 epizod
2008 Official Selection (americký voják) - krátký film
20008 Assassination of a High School President (Matt Mullen)
2008 Dear Me (Adam)
2007 One Life to Live (Hunter Atwood) - 13 epizod
2005-2007 As the Worlds Turns (Casey Hughes) - 274 epizod
2007 Tie a Yellow Ribbon (Joe)
2006 Split Decision (Grady Love)
2006 The Prince (Taft)

Candice Accola - Filmografie

13. května 2011 v 18:03 | Endííí
2009 - 2013 The Vampire Diaries (Caroline Forbes)
2012 Dating Rules from My Future Self (Chloe Cunningham) - 6 epizod
2011 The Truth About Angels (Caitlin Stone)
2010 Drop Dead Diva (Jessica Orlando) - 1 epizoda
2010 Kingshighway (Sophia)
2009 Love Hurts (Sharon)
2009 Greek (Alice) - 1 epizoda
2009 Supernatural (Amanda Heckerling) - 1 epizoda
2008 Deadgirl (Joann)
2007 X's & O's (Gwen kamarádka)
2007 On the Doll (Melody)
2007 Juno (holka z laborek)
2007 HIMYM (Amy) - 1 epizoda
2007 Pirate Camp (Annalisa/Tom)

Amulet 13ti znamení • 2. kapitola • Krvavé zdi

10. května 2011 v 18:49 | slečna delineate~

"...Rozvalila jsem se po své posteli, když mi došlo, že jsem neprozkoumala, co se skrývá za dalšími dveřmi na protěší stěně. Obsah prví málé místnosti mě nijak nepřekvapil. Koupelna. Vedl do ní jenom jeden vchod, což pro mě znamenalo, že ji se sestrou nebudu muset sdílet. To už bych znovu opravdu nesnesla. Po otevření druhých dveří na mě čekal pořádný šok. Dveře ukrývaly poměrně rozsáhlou šatnu, ačkoliv byla zatím prázdná, a mé srdce zaplesalo, že budu moci Amandě vštěpovat, oč přišla. Mou radost přešil zvuk domovního zvonku..."

Zvonek? Moje srdce z jakéhosi neznámého důvodu zaplesalo, impulsivně jsem vyletěla z postele rychlostí světla a hnala se za zvukem zvonku. Hbitě jsem seskákala ze schodů, které pod mými chodidly lehce zavrzaly. Není se čemu divit, i když je dům udržovaný, žádný mladíček to není. Poslední schod. Zvedla jsem oči z podlahy směrem k domovním dveřím. Byly dokořán otevřené, stála v nich blonďatá osoba rychle mačkající domovní zvonek. Jako malé dítě. Nemůžu uvěřit, že je jí 19, že je starší než já. Její duševní vyspělost je na úrovni houpacího koníka (teď jsem vlastně urazila i tu nebohou hračku). A přesto ji všichni milují. Amanda.
"Můžeš mi nějak JASNĚ vysvětlit, co to proboha vyvádíš?!" štěkla jsem na ni. Očekávala jsem první setkání s některým z obyvatel Mystic Falls. Taková pomyslná spojnice s historií.
"Co asi, Einsteine. Zvoním."

Paul Wesley - Filmografie

10. května 2011 v 17:23 | Endííí

2009-2013 The Vampire Diaries (Stefan Salvatore)
2012 The Baytown Outlaws (Reese)
2010 Beneath the Blue (Craig)
2009-2010 24 Hours (Stephen) - 4 epizody
2008-2009 Army Wives (PFC Logan Atwater) - 5 epizod
2009 Elsewhere (Billy)
2008 Killer Movie (Jake Tanner)
2008 Cold Case (Petey Murphy) - 1 epizoda
2008 The Russel Girl (Evan Carroll)
2007 Shark (Justin Bishop) - 1 epizoda
2007 Cane (Nick) - 3 epizody
2007 Fallen (Aaron Corbett) - 4 epizody
2006 Fallen (Aaron Corbett)
2006 Peaceful Warrior (Trevor)
2006 Lenexa, 1 Mile (Rick Lausier)
2006 Cloud 9 (Jackson Fargo)
2005 Roll Bounce (Troy)
2002-2005 American Dreams (Tommy DeFelice) - 11 epizod
2003-2004 Everwood (Tommy Callahan) - 9 epizod
2003-2004 8 Simple Rules..for Dating My Teenage Daughter (Damian) - 2 epizody
2003 The Last Run (Seth)
2003 The O.C. (Donnie) - 1 epizoda
2003 Smallville (Lucas Luthor) - 1 epizoda
2001-2002 Wolf Lake (Luke Cates) - 10 epizod
2002 Young Arthur (Lancelot)
1999-2001 The Guilding Light (Max Nickerson) - 6 epizod

Ian Somerhalder - Fimografie

9. května 2011 v 20:35 | Endííí |  Site
2009-2013 The Vampire Diaries (Damon Salvatore)
2013 Time Framend (agent Truman Black) - krátký film
2013 Caught on Tape (Lewis)
2010 How to Make Love to a Woman (Daniel Meltzer)
2004-2010 Lost (Boone Carlyle) - 30 epizod
2009 The Tournament (Miles Slade)
2009 Fireball (Lee Cooper)
2009 Wake (Tylor)
2008 Lost City Raiders (Jack Kubiak)
2008 The Lost Samaritan (William Archer)
2007 Tell Me You Love Me (Nick) - 6 epizod
2007 Marco Polo (Marco Polo)
2006 The Sensation of Sight (Drifter)
2006 Pulse (Dexter)
2004 Recess (cooley)
2004 The Old Man and the Studio (Matt) - krátký film
2004 Smallville (Adam Knight) - 6 epizod
2004 In Enemy Hands (Danny Miller)
2004 Fearless (Jordan Gracie)
2003 CSI:Miami (Ricky Murdoch) - 1 epizoda
2003 Law & Order:Special Victims Unit (Charlie Baker) - 1 epizoda
2002 The Rules of Attraction (Paul Denton)
2002 CSI: Crime Scene Investigation (Tony Del Nagro) - 1 epizoda
2002 Changing Hearts (Jason Kelly)
2001 Life as a House (Josh)
2001 Anatomy of a Hate Crimme (Russell Henderson)
2000 Young Americans (Hamilton Fleming) - 8 epizod
1999 Now and Again (Brian) - 1 epizoda
1997 The Big Easy (I.Q.) - 1 epizoda

Kat Graham - Filmografie

9. května 2011 v 20:30 | Endííí
2009-2013 The Vampire Diaries (Bonnie Bennett)
2012 Boogie Town (Ingrid)
2011 Black and Jewish (Black and Yellow Parody) - krátký film
2011 Honey 2 (Maria Ramirez)
2011 The Roommate (Kim Johnson)
2011 Dance Fu (Chaka)
2008-2009 Hannah Montana (Allison) - 3 epizody
2009 17 Again (Jamie)
2008 Our First Christmas (asistentka Bernie)
2007 Greek (tanečnice) - 1 epizoda
2007 Hell on Earth (Felicia)
2006 CSI: Crime Scene Investigation (Tisha)
2006 The O.C. (Kim)
2004 Grounded for Life (Laura) - 1 epizoda
2004 Johnson Family VAcation (tanečnice)
1998 The Parent Trap (Jackie)